Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ronaldinho a Milanban folytatja, jöhet Sevcsenko is - olasz lapértesülés


Az olasz és spanyol lapok szerint csütörtök este megegyezett egymással a Milan és a Barcelona Ronaldinho átigazolásáról. Milánóban így már egyre népesebb a brazil különítmény.

Ronaldinho (képünkön) a Milanban folytatja! Olasz és spanyol lapértesülések szerint csütörtökön késő este Adriano Galliani, a Milan alelnöke megegyezett Ronaldinho ügynökével, Roberto de Assisszal (Ronaldinho bátyja) és Txiki Beguiristainnal, a Barcelona igazgatójával. A 2010-ig szerződéssel bíró brazil világbajnok kivásárlási ára 125 millió euró, ám Ronaldinho kivásárolhatja magát a kontraktusból, ezt a FIFA engedélyezi bizonyos idő eltelte után.


A Milan várhatóan 20 millió eurót fizet a nyáron a Barcelonának. A milánóiak azóta vadásznak Ronaldinhóra, mióta feltűnt a brazil Gremióban. Ha minden rendben megy, akkor jövőre összeállhat a San Siróban a Kaká, Ronaldo, Pato, Ronaldinho mágikus brazil tengely.

Galliani pénteken hozzátette: 180 százalék esélyt lát arra, hogy Ronaldinho mellett a jelenleg a Chelsea-ben szereplő Andrij Sevcsenko is a Milan labdarúgója legyen. A piros-feketék korábbi ukrán kedvence elvágyódik Londonból, ahol kevés lehetőséget kap. Közben már azt is rebesgetik, hogy Ronaldinho négy évre 64 millió euróért ír alá

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.