Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Avram Grant, a Chelsea menedzsere elmondta: nyáron le szeretné igazolni Kakát, az AC Milantól, valamint a Barcelona ifjú tehetségét, Lionel Messit, és azt sem zárta ki, hogy az átigazolási szezonban további nagy sztár érkezik a csapathoz.

 

Grantet sokan kritizálták a hét elején a Wigan ellen hazai pályán elért 1-1-es döntetlen után, mert ezzel csak öt pontra sikerült megközelíteniük a listavezető Manchester Unitedet.
Sokan úgy vélekednek, hogy Grant nem megfelelő egy ilyen nagy csapat menedzselésére, ám az izraelinek nagy tervei vannak a jövővel kapcsolatban.

„Valamit tennünk kell. Eredményesebbek szeretnénk lenni, és ehhez játékosokra van szükségem. Igazolunk-e majd olyan nagynevű focistákat, mint Kaká, vagy éppen Lionel Messi? Nem kizárt, hogy egyikük, vagy akár mindkettőjük a Chelsea-ben folytatja. Igent mondanak-e az ajánlatunkra? Úgy érzem igen, hiszen a Chelsea a legnevesebb klubok egyike. Egyelőre nem az igazolások számán, hanem azok minőségén gondolkozunk. A jövőben másféle focit szeretnénk majd képviselni, és ha sikerül megtalálni az elképzeléseinknek megfelelő középpályást, védőt vagy támadót, akkor megszerezzük őket. Én folyamatosan tervezek, hiszen egy klubnál fontosak a rövid és a hosszú távú stratégiák, mert ezek hozzák az eredményeket" - nyilatkozott Grant.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

chelsea_gabee9@hotmail.com

(gabee, 2008.05.16 10:29)

ÁÁÁHH nem hiszem hogy a Barca el engedné a legjobbját ebben a helyzetében.Ronaldinho már bizotsan távozik de messi nem hiszem.hacsak a chelsea vmi 200milliót nem ad érte:D