Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mind a 2 játékos a Premier League utolsó fordulójában a Bolton ellen szedte össze sérülését, ezért kétséges volt játékuk a döntőre.

A "Kékek" menedzsere elismerte a 2 labdarúgó már vett részt edzésen is, de az még elég döcögős volt számukra. Azonban Grant magabiztos, hogy a duó a csapattal utazik Moszkvába 21-én.

"A mai napom sem és tegnap sem volt edzésünk. A holnapi tréningig várni kell, hogy láthassuk milyen állapotban vannak már." - mondta Grant a 'Sky Sports News'-nak.

"John Terry azt hiszem rendben lesz, Drogba sérülése nem tudom mennyire komoly, de azt biztosan tudom, Didier mindent megtesz majd, hogy ott lehessen ezen a történelmi mérkőzésen."

Grant még elmondta, büszke arra, hogy ő a Chelsea első menedszere, aki bevezette a londoni gárdát a Bajnokok Ligája fináléjába.

"Szerintem nagyon izgalmas lesz."

"De az még izgalmasabb számomra, hogy ott lehetek egy csapattal a BL döntőben."

"A csapat már többször megpróbált ide eljutni, de sajnos még egyszer sem sikerült. A Chelsea történelmi pillanatát írjuk, Európa legnagyobb alakulata szeretnénk lenni."

Grant még beszélt a Manchester United-ről és saját jövőjéről.

"Természetes, hogy le tudjuk győzni a "Vörös Ördögöket".

"Idén kétszer találkoztunk. Az edzői karrierem első meccsén, piros lappal, büntetővel és egy rendes góllal kaptunk ki. A 2. találkozón, mint tudjuk, 2:1-es győzelmet arattunk."

"Nem hiszem, hogy jobbak lennének tőlünk. Amúgy is a fociban minden megtörténhet."

"Én sem látok a jövőbe, ezért nem tudom megmondani mi lesz a sorsom. Már sokszor említettem, amikor megkaptam a csapatot, csakis a munkámra koncentráltam, és semmi másra, amit az emberek mondtak rólam." - fejezte be Grant.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.