Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A klub elsősorban támadó poszton szeretné megerősíteni a csapatot, így a lapok összefüggésbe hozták már a "Blancókkal" Didier Drogbát, David Villát és Klaas-Jan Huntelaart is, ám jelenleg Villa mellett az elefántcsontparti futballista szerződtetése tűnik leginkább elképzelhetőnek. Drogba egykori csapattársa, Arjen Robben szeretne az afrikai csatárral ismét együtt szerepelni, így ő maga is azt tanácsolta neki, nyáron költözzön a spanyol fővárosba.

Noha Bajnokok Ligája-döntőbe juttatta csapatát és a Chelsea játékosaként kétszeres angol bajnoknak is mondhatja magát, Didier Drogba jövője korántsem biztos a londoni kékek együttesében. A Real Madrid mellett az Internazionale is bejelentkezett a játékosért, s jó esélyekkel indulhatnak a milánóiak a Drogbáért folytatott harcban, hisz a jelenleg Roberto Mancini trenírozta csapat vezetését nyáron José Mourinho veheti át, így ebben az esetben a gólerős támadó korábbi mesterével dolgozhatna együtt Olaszországban.

Ezzel szemben Arjen Robben - aki tavaly a Real Madrid kedvéért hagyta el a Stamford Bridge-t - arra biztatja egykori csapattársát, utasítsa el a kék-feketék ajánlatát, és helyette a spanyol fővárosba tegye át székhelyét.

Annak ellenére, hogy egy évvel ezelőtt Ruud van Nistelrooy gólkirályként mutatkozott be a Real Madridban, idén rosszabbodó formája és sérülése miatt kevesebb lehetőséghez jutott, s az is elképzelhető, hogy a holland futballista két év után elhagyja a fővárosi együttest, s Robben szerint ebben az esetben Drogba szerződtetése jelentene megfelelő erősítést, aki nyílt játékával jelentősen megváltoztatná a madridiak támadó játékát.

"Számomra ő egy nagyszerű csatár. A világ egyik legjobbja. Hihetetlenül erős és rengeteg gólt képes szerezni. Tavaly, amikor még a Chelsea játékosa voltam, valószínűleg ő volt a csapat legfontosabb játékosa. Nemcsak jó futballista, de remek ember is. Igazán örülnék, ha hozzánk igazolna." - mondta Robben.

Drogba az idény végén fog dönteni jövőjét illetően, ám ebben a szezonban még bajnokságot és Bajnokok Ligáját is nyerhet csapatával, így elsődlegesen a trófeák megszerzésével foglalkozik.

"Tudok az Interrel kapcsolatos híresztelésekről. Szóba hoztak a Real Madriddal és más klubokkal is, ami megtisztelő. Az emberek sok mindent mondanak, de még két évig szól a szerződésem. Jelenleg csak a szezon végével foglalkozom, a Chelsea-ben." - szögezte le Didier Drogba.

(madridista.hu)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.