Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Drogbával kapcsolatban már régóta hallhatunk olyan híreket, miszerint elhagyná a Stamford Bridge-t. Az elefántcsontparti csatár elismerte, tárgyalt korábban a Milan-nal.

A 30 éves futballistának lehet, hogy az utolsó fellépése lesz Chelsea mezben a 21-én lévő Bajnokok Ligája döntőjében a United ellen. Drogba elismerte, 2006-ban már titokban tárgyalt az AC Milan-nal és személyesen is beszélt a veterán védővel, Paolo Maldini-vel és a korábbi elnökkel, Adriano Galliani-vel.

"Minden játékos szívesen játszana a Milan-ban." - mondta Drogba, aki 2004-ben igazolt a "Kékek"-hez a Marseille-ből 24 millió font ellenében.

A 'The Sun' vett ki idézeteket Drogba önéletrajzából, mint például ezt is: "Beszéltem Paolo Maldini-vel is és megmondtam neki, a Milan egy olyan klub, ahol bármelyik labdarúgó szívesen játszana."

Állítólag Galliani korábban megkérdezte Drogbát, hogy mikor szeretne az AC Milan-ban játszani.

"Amikor csak akarod, rajtad múlik. Fizessetek ki a Chelsea-nek és akkor viszlát London." - válaszolta Drogba.

Drogba szintén elismerte, Párizsba kellett volna utaznia fogorvoshoz - még akkoriban -, azonban az időpontot át tették máskorra és ez idő alatt Milánóba utazott.

Drogba szerint, amikor Mourinho fülébe jutott a titkos tárgyalás, akkor azonnal felhívta őt telefonon és utasította, hogy azon a napon a Reserves-el eddzen.

"Bíztam benned, és sokmindent tettem érted. De te azt mondtad nekem, hogy Párizsba utazol, miközben Milánóba mentél titokban." - mondta akkor Mourinho.

"Hazudtál nekem. Nem tartottad be a szavad. Rosszul neveltek vagy mi?!" - így fejezte be José.

Azonban ha hihetünk az elmúlt hetek híreinek, Ancelotti is és Drogba is tagadta az átigazolást, akkor a Chelsea szurkolók nyugodtak maradhatnak még egy ideig.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.