Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lampardnak kevesebb, mint 12 hónapja van hátra, és azután ingyen igazolható játékossá válik. A Bosman szabály értelmében akár már 8 millió fontért is távozhatna más csapathoz, amit mondonom sem kell, hogy egy ekkora játékosért ennyi pénz kicsit sem reális, mert ha még mindig teljes, hosszú szerződés kötné a chelsea-hez, akkor ára 40 millió font fölött lenne.

Jelenleg is tárgyalnak a felek, Frank azzal védekezett tavaly, hogy a labdarúgásra szeretné koncentrálni. Sok volt a találgatás a jövőjéről kapcsolatban, de Buck őszintén reméli, hogy marad a 29 éves játékos.

"Az aktuális helyzet az, hogy még semmilyen normális beszélgetésünk nem esett az esetleges szerződéshosszabbításról. Frankie azt mondta, hogy jelenleg csak a focira összpontosít, és nem akar hallani semmi mást. De tiszteletben tartjuk a döntését." - kezdte Bruce.

"Szeretem Lampard-ot, fantasztikus játékos. Úgy gondolom, hogy meglesz a kontraktus! Igazán örülnék neki, ha még sok-sok évig nálunk játszana. Mindent felajánlunk neki a maradásért cserébe." - fejezte be nyilatkozatát Bruck.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.