Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Várhatóan három meccset vív a Chelsea ázsiai nyári túráján - jelentette be a klub ügyvezető igazgatója. Peter Kenyon a napokban Ázsiában tárgyal, és kiderült, hogy a Samsung Chelsea Asia Tour 2008 keretében július 23-án a kínai élvonalban szereplő Guangzhou Pharmaceutical együttese lesz a Kékek ellenfele.


Lesz egy mérkőzés várhatóan július 26-án is egy még nem ismert ellenfél ellen, majd július 29-én Kuala Lumpurban a malajziai bajnokság legjobbjaiból összeállított ligaválogatottal mérkőzik a Chelsea.

"Örülök, hogy Ázsiába jövünk mert sok szurkolónk van itt, és nekik is megadatik a lehetőség, hogy élőben lássák a csapatot. Ázsia nagyon fontos terület a világ labdarúgásában. Sokat fejlődött az elmúlt években, és az erős ázsiai futball hasznos lehet az egész világnak" - mondta Peter Kenyon.

Az együttműködés keretében egyébként a malajziai nemzeti együttes szövetségi kapitánya, Sathianathan Bhaskran augusztusban továbbképzésre Londonba látogat, ahol a Chelsea edzéseit nézheti meg, és az edzői stábtól kap tanácsokat.

A Chelsea tavaly kötött megállapodást az ázsiai szövetséggel, ebbe a sorba illeszkedik a túra is. Emellett egy labdarúgó tehetségkutató valóságshow-t indítanak Kínában Super Soccer Star címmel áprilisban, amelynek első négy helyezettje a Chelsea akadémiájára kerülhet a nyáron.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.