Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Real elnöke, Ramon Calderon szerint semmi esély sincs arra, hogy a Chelsea-ben kössön ki Ramos. A média is kiváncsian várta az eseményeket ez ügyben, de ezúttal csalódniuk kellett a lapoknak. Állítólag, ha bejött volna a transzfer, akkor a védőért világcsúcs feletti pénzt kellett volna kiperkáljon Abramovich.

"A szurkolóinknak nincs ok az aggodalomra. A jövője a Real Madriddal kapcsolódik össze. Sergio Ramos az egyik legfontosabb embere a klubbnak, volt olyan nyilatkozata is, hogy pályafutása végéig a Bernabeu stadionban szeretne játszani.

"Ő boldog itt. Nem gondolom, hogy elhagyná a csapatot. Ha itt játszol a világ legnagyobb klubjában, akkor mért akarnál akármelyik csapatba is eligazolni?

A "Blankók" egyébként a hétvégén nyerték meg a spanyol bajnokságot fölényesen, ebben Ramos is alaposan benne volt pozitív értelemben.

"Ez a csapat így tökéletes, ahogy van. Remélem nyáron a meghatározó játékosok nem fognak távozni. Talán 1-2 játékos fog idejönni hozzánk, de most nem várható nagy játékosmozgás. Az új játékosok beépítésével mindenhol helyt állhatunk - fejezte be Calderon.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.